Bredband, TV och telefoni

Föreningen har ett gruppavtal med Tele2 (tidigare Com Hem) för TV, bredband och telefoni. Kostnaden för detta ingår i hyran och omfattar:

  • Bredband 250Mbit/s nedströms, 50Mbit/s uppströms, utan begränsning av datamängd, och inkluderar en router från Tele2. 
  • Telefoni Bas ingår utan abonnemangsavgift (telefon ingår ej). Du betalar endast för de samtal du ringer och om du ringer mycket finns det tillval, Telefoni Plus och Telefoni Max, som går att beställa för att få lägre pris per minut på
    samtal. Mer information ‑finns här »
  • TV-kanaler enligt Tele2 grundutbud. 

Bredband

Om du har frågor om bredbandet, surfa in på tele2.se/fastighetagare/gruppavtal för mer info eller ring Kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20.

Nya medlemmar kontaktar Kundservice för gruppavtal för att få ett abonnemang och en ny router (kostnaden ingår i hyran). Man ska inte överta routern från den man köper lägenheten av.

Den som säljer lägenheten har ansvaret för att kontakta Tele2 och säga upp eller flytta befintligt abonnemang samt returnera routern.

Om du har en gammal router (modell C1 eller äldre),  kontakta Tele2 för att få en ny. En gammal router kan dels vara en säkerhetsrisk och dels vara långsam om den inte stödjer den avtalade hastigheten.

Även Fibra (f.d. Mälarenergi Stadsnät) finns anslutet till våra lägenheter, men här betalar varje medlem själv för de tjänster som önskas. Mer information finns på företagets hemsida: http://www.fibra.se

Kabel-TV

Tele2 är också leverantör av kabel-TV. I lägenhetens månadsavgift ingår de kanaler som finns i grundutbudet. Beställningar utöver detta betalar varje medlem själv.  Det ger möjlighet att välja bland många kanaler och kanalpaket.   Mer information finns på Tele2’s hemsida.